FRI FRAGT  -  FRI RETUR  - 1-2 DAGES LEVERING 

LEVERING & RETUNERING

Fragt & Levering
Gratis levering i Danmark  
Alle ordre i Danmark bliver fragtet med GLS og er fuldt forsikret. Leveringstiden i Danmark tager normalt 1-2 arbejdsdage.

Generelt
Kun dansk moms er inkluderet i prisen. Bemærk venligst, at lovgivning i nogle lande kræver nationalt VAT (Value Added Taxes) eller gebyrer på varerne. Les Deux er under ingen omstændigheder ansvarlig for nogen af disse omkostninger, som kunne opstå - Vær derfor opmærksom på det aktuelle lands love og regler.

Returpolitik
Hvis du ønsker at ombytte eller returnere et produkt, bedes du udfylde den vedhæftede returformular så præcist som muligt. Du er altid berettiget til at ombytte eller få pengene tilbage inden 28 dage efter du har modtaget din pakke, så længe produktet er i sin originale stand.
Under julehøjtiden kan du returnere dine varer indtil den 7 januar, så længe varen ikke er blevet brugt.
Vær opmærksom på at du er ansvarlig for produktet indtil det når os. Send pakken med et forsendelsesnummer, så den kan spores
I tilfælde af returnering eller ombytte, er fragtens omkostninger kundens ansvar.
Returnerede varer skal være i original stand, hvilket inkluderer tags og prismærker.
Hvis den returnerede vare viser tegn på skade eller brug, forbeholder vi rettigheden til at afvise returneringen. Hvis produktet, kunden ønsker at bytte til, er udsolgt, bliver pengene automatisk refunderet. 

Returadresse:
Les Deux
C/O Scan-Shipping
Skagerrakvej 8
2150 Nordhavn
CVR nr.: 33506465
Mail: info@lesdeux.dk

Søg i shoppen