Les Deux Legacy

Les Deux Legacy handler helt konkret om at skabe et eftermæle som vi kan være stolte af!

Les Deux Legacy er vores måde at give tilbage til verden på, hvilket vi gør igennem to retninger; bæredygtighed og velgørenhed.

I forhold til bæredygtighed arbejder vi hver dag med at omstille os til en grønnere virksomhed igennem selve produktet såvel som driften og alt det omkringliggende. Dette kan f.eks. ses ved hver kollektion vi udvikler arbejder vi på at forøge procentdelen af bæredygtige materialer, som går på selve produktet. Dog har vi også fokus på det omkringliggende hvor vi arbejder på emballageløsninger som nedsætter brugen af plast og hangtags i genanvendelige materialer. Alle aspekter af virksomheden bliver gennemtænkt og konstant optimeret for at mindske vores miljømæssige aftryk på kloden. Dette er en proces der tager tid, men vi har sat en retning og den følger vi så vi rent miljømæssigt efterlader et eftermæle som vi kan være stolte af.

I forhold til vores velgørenhedsarbejde har vi lige siden starten af Les Deux støttet projekter der har ligget vores hjerte nært. Det har vi gjort igennem økonomiske donationer, designsamarbejder med udgangspunkt i vores kernekompetence som er tøj og oplevelser hvor vi har skabt nogle værdifulde øjeblikke for mennesker der havde brug for det. Lige gyldig hvor stor man er som brand og hvor man er på sin rejse så vil man altid kunne give noget videre til andre mennesker, som er meningsfyldt for dem og det har vi tænkt os at fortsætte med for det har altid været i vores DNA. På denne måde vil vi efterlade et medmenneskeligt eftermæle som vi kan være stolte af.

Hele tankegangen i Les Deux Legacy ligger som fast fundament i Les Deux som brand. Vores vision, mission og værdier som brand understøttes af tankegangen om at efterlade et flot eftermæle, med fokus på at skabe et meningsfyldt og inspirerende brand.

Bæredygtighed

Vi har udarbejdet en omfattende bæredygtighedsstrategi som har fokus på tre elementer; ansvarlig styring af forsyningskæder, materialestrategi og design for bevidst forbrug. Læs mere

Velgørenhed

Vi stræber efter at skabe langsigtede relationer hvor vi kan lære af hinanden og vokse i fællesskab, så begge parter kan fortsætte med at realisere deres respektive ambitioner. Læs mere